📰 SCROLL TODAY’S NEWS

  • Apple heeft zijn in oktober aangekondigde dubbele MagSafe-oplader uitgebracht. Het accessoire dat tegelijkertijd draadloos een iPhone en Apple Watch kan opladen, kost 149 euro. Apple raadt een USB-C-adapter van 20W of 27W aan, die wordt niet meegeleverd.
  • Volkswagen Motorsport, het bedrijfsonderdeel dat zich bezighoudt met ontwikkelen van raceauto's, wordt opgeheven. De medewerkers worden overgeheveld naar moederbedrijf Volkswagen om elektrische auto's verder te ontwikkelen.
  • OnePlus heeft updates vrijgegeven van OxygenOS voor zijn OnePlus 6- en OnePlus 6T-smartphones met 10.3.7 als versienummer. Deze smartphones hebben een Snapdragon 845-soc, 6 of 8GB werkgeheugen en 64, 128 of 256GB opslagruimte aan boord met een 6,28"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6 en een 6,41"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6T. Met deze nieuwe uitgave worden weer verschillende verbeteringen doorgevoerd en bugs geplet. OxygenOS 10.3.7 for the OnePlus 6 and 6T Hey everyone, We are starting to push the incremental rollout of OxygenOS 10.3.7 for OnePlus 6 and OnePlus 6T. System
  • Het Chinese ruimtevaartuig Chang'e 5 is op de maan geland, melden Chinese staatsmedia. De lander gaat daar de komende twee dagen maanstenen verzamelen en die moeten ook weer teruggebracht worden naar de aarde.
  • Viscosity is een door SparkLabs ontwikkelde OpenVPN-client voor macOS- en Windows-systemen. Het programma maakt het op een eenvoudige manier mogelijk om vpn-connecties aan te maken, te bewerken en te beheren. De ontwikkelaars hebben vorige maand versie 1.9 voor zowel macOS als Windows uitgebracht. De bijbehorende aankondiging ziet er als volgt uit: Viscosity For Mac & Windows: Version 1.9 Viscosity 1.9 is now available for both macOS and Windows! This is one of our biggest updates yet, with significant changes under-the-hood and many new features. One of the most anticipated additions in version 1.9 is support for macOS 11 (Big Sur). […]