Frits Wester moet een nieuwe baan zoeken

 

Frits Wester reageert in bovenstaand filmpje op de persconferentie van Sylvana Simons over haar aangifte om racisme. Hij is boos. Hij vond het een slechte persconferentie. Ik snap dat niet.

Stel ik ben een linkse kiezer. De zwartepietendiscussie is begonnen. Pechtold en Klaver zijn al een week niet op TV geweest. Het Parool schrijft iedere dag op de voorpagina hoe racistisch ‘we’ wel niet zijn. DWDD-rapper Tyfoon is van zijn fiets getrokken om zijn huidskleur. Sylvana Simons heeft zich aangesloten bij de in oprichting zijnde partij DENK en heeft van rechts Facebook een bak stront over zich heen gekregen. Ze doet aangifte en geeft een persconferentie.

Drie man en twee vrouw sterk komt DENK naar de camera’s gestapt. Simons struikelt bijna niet over haar woorden. De journalist stelt de onbeschofte vraag of Simons niet had moeten stoppen naar aanleiding van de commotie, Simons antwoord scherp dat ze nog niet is begonnen. Kuzu, die Kamervragen gaat stellen, weet tot vier keer toe het woord ‘Denk’ in zijn statement te verwerken. Leuke jonge meid jaagt de pers weg. DENK mag nog zeker drie dagen op onverdeelde media-aandacht rekenen.

Maar Fritsje Wester heeft zijn vragen niet kunnen stellen. Dat is natuurlijk vervelend. Gelukkig heeft RTL Nieuws een YouTube-kanaal waar hij nog eventjes kan melden dat hij boos is, en dat hij het een slechte persconferentie vond

.

2 reacties

  1. Ik zou Frits Wester willen aangeven dat hij als Zwarte Piet straks minstens twee Echte Zwarte Nederlandse
    Jongens als Zwarte Pieten moet laten meedoen met de intocht van Sinterklaas! Kijken wat er gebeurt !
    Met de beste wensen en resultaat van J.C.Spangenberg (hr.), Eemnes.
    Als ze het niet toestaan is dat dus discriminatie !! Veel succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s