Gebruiksvoorwaarden

erwt.org is een programma dat tot doel heeft om de ideeënwereld van één individuele user systematisch in kaart te brengen. Door het gebruik van “erwt.org” gaat u, naast de individuele voorwaarden van “wordpress.com” en “mega.nz”, akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Blogs verschijnen in regel op woensdag, maar kunnen ook op andere dagen verschijnen.
  2. Tekstbestanden op erwt.org zijn auteursrechtvrij.
  3. Blogs staan op zichzelf. Tegenspraak tussen blogs is niet inconsequent maar wenselijk.
  4. Citeren is verboden.
  5. De schrijver is niet aansprakelijk voor tekstbestanden die deel uitmaken van erwt.org. Met inbegrip van maar niet beperkt tot economische, artistieke en morele aansprakelijkheid. De schrijver kan eventueel toelichting geven over de totstandkoming van blogs en andere tekstbestanden.
  6. Gebruikers worden geacht kennis te hebben genomen van alle relevante ReadMe.txt bestanden.

De categorieën in de categoriewolk op de startpagina zijn ook mappen in /Nederlands/Blogs in de Cloud achter de groene erwt. Tekstbestanden zijn bij voorkeur in .pdf maar kunnen ook in .odt of .doc voorkomen. Uitleg over kenmerken van individuele mappen en alle mappen en bestanden die eronder vallen zijn gegeven in ReadMe.txt bestanden.

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s