Het eerste erwt.org e-book komt eraan en de titel is…

Dog-Eyes

 

Hij komt. Na 13 jaar bloggen is het nu tijd voor de volgende stap. Het is tijd dat ik jullie, mijn trouwe lezers, meeneem op een avontuur dat iets langer duurt dan de gemiddelde tekstlengte van plusminus 1 A4’je die jullie van me gewend zijn (is het je opgevallen?). Met andere woorden: het is tijd voor het eerste erwt.org E-BOOK.

Een erwt.org e-book dames en heren en de rest! Jaja. Hij komt dus. The big book. The biggy. Jaja.

Jajajaja.

Ik ben nu ook e-publishing podcasts aan het luisteren en wat blijkt? Je moet het opbouwen. Met andere woorden, voor de launch is er een pre-launch waarin je je achterban alvast warm moet maken voor het idee. Dat ben ik nu dus aan het doen. Jullie zijn de achterban.

Nu vragen jullie je natuurlijk af waar dat e-book over gaat! Natuurlijk! Ik zal direct het koordje van het doek pakken dat om de titel zit gewikkeld en daar eens even goed aan trekken zodat de titel voor het eerst helemaal openbaar wordt en jullie “ooh” en “aaah” kunnen roepen en alvast kunnen beginnen met applaudisseren want DE TITEL IS:

THE SECRET OF SALES

BAM! Voor de lezers die geen Engels lezen heb ik slecht nieuws trouwens want het is in het Engels. Voor de lezers die geen Nederlands lezen heb ik goed nieuws want het is in het Engels. En het gaat dus over verkopen.

Nou denk jij misschien: VERKOPEN wat een saai onderwerp maar dat is het natuurlijk niet. Ik ga nu niet mijn best doen om je uit te leggen wat je allemaal gaat lezen en leren en in welke verbazing na verwondering jij gesleept wordt terwijl je dat boek aan het lezen bent want anders loop ik te ver op de zaken vooruit. Vandaag heb ik de titel onthuld en meer gaan we niet doen, stay tuned voor nieuwe updates.

Oh, wil je zeker weten dat je op de hoogte blijft, kans maken op gratis exemplaren, het boek pre-orderen en sowieso niets missen van erwt.org en alles wat eromheen hangt (je moest eens weten hoeveel je mist), laat dan je e-mailadres achter. Dat is ook iets wat ze zeggen in die podcasts: e-mailadressen zijn het. Vergeet likes en shares want alleen e-mailadressen tellen in marketing en brand building anno 2018. En chatbots, die ga ik ook op erwt.org zetten trouwens. Ik heb sinds gisteren ook de buienscanner van buienradar op de front page gezet. Hij is heel lelijk, als je snel kijkt staat hij er nog op.

genoeg gelul, geef je e-mailadres of ik schiet:

 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s