Doe het, Davutoglu!

davutoglu

Doe het, Davutoglu! Pak Aleppo! Rijd met tanks de Islamitische Staat binnen, langs de Eufraat, drijf ze de grens met Irak over. Verover Raqqa en Dair al Zayd. Laat de internationale gemeenschap de afgehakte hoofden van IS-kopstukken zien en beloon degenen die meewerken stiekem met geld en functies. Blokkeer de Bosporus voor ieder schip met Russisch sprekende bemanning en sluit de havens van Latakia en Tartous af. Vijf Syrische provincies liggen voor het oprapen, wacht nog even met de rest tot de goede bedoelingen van Turkije op sociale media de boventoon voeren. Drijf de vluchtelingen van Izmir en Gaziantep in busjes en zet ze terug in Turks-Syrië. Houd er nog wat achter de hand voor als de EU moeilijk gaat doen, heeft Stalin ook gedaan, werkt prima. Maak ondertussen stilletjes Diyarbakir met de grond gelijk om de Koerden de mond te snoeren en praat er gewoon niet meer over. Praat liever over het monster van IS dat door Turkije is gedood, zodat niemand zal twijfelen aan de Turkse superioriteit. Rusland kan beter zijn mond houden. Doen ze dat niet dan staan de Emirs in het zuiden klaar om bij te springen, heb ik begrepen. Als de olie- en gas routes volledig in Turkse handen zijn kan je weer aan Europa vragen waarom Oekraïne nou zo belangrijk was. Investeer ondertussen ruimschoots in de Turkse gemeenschap van Europa en laat ze het democratische pad bewandelen om de Turkse zaak tot diep in de Europese parlementen te behartigen. We weten dat je het kan. Broer Erdogan zal helpen en de vader van alle Turken zal trots zijn.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s