BIJNA 100.000 BEZOEKERS OP ERWT.ORG

zo moet het

Er zijn een paar dingen die je niet aan je voorbij kunt laten gaan zoals je verjaardag of dat van je kinderen of mijlpalen zoals het moment dat je 100.000 kilometer op je dashboard gaat bereiken of 100.000 stappen op je stappenteller en aangezien ik onlangs geheel toevallig uit nieuwsgierigheid naar alle nieuwe functionaliteiten de bezoekersteller ontdekte zag ik dat deze blog (wij zeggen ‘deze’ en dat mag gewoon) BIJNA 100.000 BEZOEKERS HEEFT MOGEN ONTVANGEN

De teller zie je als het goed is hier rechts staan =======> of anders ergens onderaan als jij het Mobile First principe hebt doorgevoerd in je Content Consumptiegedrag. Mij best. Deze website is toch ‘responsive’. Hoe zou ik anders 100.000 bezoekers halen?

100.000 BEZOEKERS!

Ik ga geen beren slachten voor het vel is opgediend want misschien vergaat de wereld nog binnenkort (zo onrealistisch is dat niet tegenwoordig) maar een feit is een feit en ik schrijf hier nu met een teller op 97.547 bezoekers dus dan komt het wel dichtbij allemaal

ZIJN HET DAN UNIEKE BEZOEKERS? vraagt een nerd in het publiek: nee dat zijn het niet en misschien heb jij inderdaad met je dikke worstenvingers zesduizend keer op refresh gedrukt en wat zou mij het schelen? Want 6000/100.000*100% is nog steeds maar 6 procent niet bestaande statistische fraude. Booh booh booh, echt succes fake je niet.

Trouwens, al schrijvende ontdekte ik ook nog de “unieke bezoekers” van erwt.org: 79.021, dus nu mag je kiezen:

  1. Huilen omdat er te weinig vaste bezoekers zijn in vergelijking met toevallige Googlers
  2. Huilen dat er te veel vaste bezoekers zijn en dat het bereik dus wel mee valt.

Altijd wat te huilen dus, voor iedereen wat wils. Maar, we kunnen het succes wel even in perspectief zetten voor wie dat wil om te zien waar die 100.000 bezoekers vandaan komen. Dat gaan we niet geografisch doen, want dat hebben we al gedaan en op zoekwoorden hoeven we ook niet te filteren want dat hebben we ook al gedaan in 2017 . Wat kunnen we nog meer doen om transparantie nog hoger in het vaandel te hijsen? DE POPULAIRSTE BLOGS en hoe groot hun aandeel is in de puzzel:

Wat nu?

Oke, wat nu? Mh. Ja. Wat nu. Toch maar gebruikersdata gaan verkopen dan? Technische mededeling: ik heb nog geen cent verdiend op die 100.000 bezoekers. Sinds kort bied ik wel een e-book aan voor cash geld maar aangezien zelfs mijn bloedeigen familie te ouderwets of Europees is om PayPal te gebruiken moet de eerste koper nog komen. Unieke content dus, als je wilt krijg je een bos bloemen bij je aankoop omdat je de eerste koper bent (MIJLPAAL!). Ik zou ook een burgemeester kunnen vragen maar daar ben ik te lui voor. En het is een secret he, sssst.. het is helemaal niet de bedoeling dat iemand dat pdf bestandje ooit onder ogen krijgt (behalve jij!)

Nee, jij zit natuurlijk nog met die te verkopen gebruikersdata in je hoofd. Dat zou niet de bedoeling moeten of mogen zijn, ik moet zeggen dat ik vrij weinig besef heb van hoe en waar deze website zit ingebakken in het internationale cookies- en marketingnetwerk. Dus dat iets of iemand over mijn arme rug en zonder respect of mededogen jouw zit te bespioneren en volgen daar ben ik evengoed slachtoffer van als jij. Ik heb al eens verwoede pogingen gedaan om de onderste steen boven te halen (zie het overlijdensbericht van mijn vorige website) maar op een gegeven moment moet je accepteren dat je in deze tijden van internet 90% van het hele online gebeuren niet volgt of begrijpt.

Ik ga niet te ver vooruitkijken bedenk ik me nu. De teller loopt, met 50 bezoekers gemiddeld per dag zou op 15 juli het heugelijke moment moeten zijn aangebroken. Dat is een wilde schatting, ik had het volgende idee: ik maak een Facebook event voor 15 juli en verander de datum telkens afhankelijk van de te verwachten datum waarop de 100.000 wordt gehaald en dan krijgt iedereen die op ‘misschien’ stond een nieuwe melding van Facebook waarop ze opnieuw gaan kijken en krijg je deze pipeline:

EXTRA BEZOEKERS > EXTRA SNEL 100K > NIEUWE DATUM > FB PUSH MELDING > EXTRA AANDACHT > EXTRA BEZOEKERS

en dit zou dan helemaal in lijn met de Hubspot filosofie een flywheel moeten zijn je begrijpt het. Oh ja, ik heb ook easter eggs verstopt voor wie deze pagina ververst….

F5 F5 LOLLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOOL F5 F5 ctrl + R LOLOLOLOLOLOLOLOL CTRL + SHIFT + W LOLOLOLOLOLOLOLOL F5 F5

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s