Moe van de Media

Wie zijn ze toch, die rechts-extremisten? Hoe extreem is extreem-rechts? Hoe extremistisch is de extreme Islam nu eigenlijk? Is Thierry de nieuwe Pim? Is Dries de nieuwe Filip? Is Donald de nieuwe Adolf? >> En dan nu een interview met een extremisme expert die een boek heeft geschreven over dat het wel lijkt alsof we in de jaren ’30 leven en dat niemand behalve hij het doorheeft >> Genoeg nieuws en duiding, op naar de opiniepagina. IK VIND dat er te weinig aandacht is voor het opkomende extreem-rechtse extremisme in de kwaliteitskranten. IK VIND dat er nu eindelijk een keer goed onderzoek gedaan moet worden naar de invloed van extremisme op de politiek want dat was er nog niet IK VIND dat we de vinger op de zere extremistische islamistische plek moeten leggen en als niemand het zegt dan zeg ik het wel. En weet je waar dit allemaal toe leidt?? DE HOLOCAUST! Groetjes: iemand die het kan weten omdat ‘ie Joods is of zelf licht-Islamistisch of omdat hij godverredomme ook een mening heeft.

Houdt het nooit op? Op- of afrukkend extreem-rechts kan me de pot op. Toen ik zestien was konden jullie me misschien nog bang maken maar nu maken jullie me alleen nog maar moe. Ja, Volkskrant, NRC, Standaard, Morgen en Pokkenparool ik heb het over jullie. Doe eens iets nieuws. Nieuws betekent dat nog iets voor jullie?

Ik heb zelf ook mijn best gedaan: schreef stukjes voor de Kanttekening, wou Dit is de man die geld verdient aan failliete ziekenhuizen inleveren (‘geven’ in journalistiek jargon), wouden ze niet, alleen nog maar kutopiniestukjes over kutextreemrechts. Heb gelukkig nog wel kankerveel clicks gekregen op mijn eigen blog dus ik denk dat ik niet de enige ben die ook over iets anders wil lezen dan over oprukkend extreem rechts.

Wil jij wel lezen over oprukkend extreem rechts? Hier is een onderzoek naar extreem-rechtse groeperingen in Nederland, hoe ze zich tot elkaar verhouden, welke geweld of democratie gebruiken en of ze stegen of daalden in 2016 PLUS een ludiek multimediaal filmpje van onze reporter ter plaatse die wordt aangevallen door een politie te paard. Kortom, de fucking heilige graal van de digitaliserende kutkranten, gratis voor jou, niet alleen vandaag maar altijd (eat that kutkranten met je kutpaywalls), komtie: https://erwt.org/2016/06/25/anti-islam-onder-de-loep-minidocu-er-broeit-wat/

verder:

Bedankt voor uw tijd en graag tot ziens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s