Een vlotte pen

14

Dat is dus de vraag, heb ik een vlotte pen of niet? Het is nu exact 23:00, ik wil om 24:00 slapen, geef me een kwartiertje om mijn tanden te poetsen dus dan zou ik deze blog om kwart voor twaalf op het net willen hebben staan. Pas op, daar komt dan ook nog het nalezen, het zoeken van een plaatje en het toevoegen van tags bij, wat altijd toch net weer wat meer tijd in beslag neemt dan op voorhand bedacht. Om half twaalf moet dit tekstje dus staan als een huisje, begonnen vanuit niets.

Ik las net ergens iets over iemand met een ‘vlotte pen’ en ik dacht, hé: zo ken ik er nog wel eentje. Waren het niet die vlot geschreven blogs die zo veel beter geschreven waren dan al dat opgekropte leed (zie: Eventjes iets over blogs die bederven)? Waren het niet mijn hoogtijdagen toen ik voor mezelf had besloten dat al mijn blogs op woensdag (dus, vóór 24:00) op het net geslingerd moesten worden? Voor mij is dit dus een trip down memory lane. No such line as a dead line.

Ik wil trouwens even de aandacht vestigen op iemand anders met een vlotte pen, een jongedame in wiens gezelschap ik het geluk heb te vertoeven en wiens vlotte pen, hoewel nog volop in ontwikkeling, mij volledig heeft verrast. Het is toch altijd even schrikken als er achter iemand die je leert kennen als een vrouw van je leven een vlotte pen blijkt te schuilen. Ik wist wel dat ze in het geheim al mijn blogs had gelezen maar dat ze een concurrent van mijn schrijvende alter ego zou verworden had ik even niet zien aankomen. Het is dan ook als erwt dat ik hier eventjes wil vermelden dat ik de titel van haar blog ‘Dat ik niets weet’, verdacht veel vind lijken op het credo dat tot voor kort op mijn startpagina stond. Zoiets zou ik in het echt nooit durven zeggen, maar al schrijvende floept er wel eens wat uit.

Allee, 23:17 inmiddels, wat kan er nog bij? Die nieuwe UX misschien, toch even wat huishoudelijke mededelingen. Ik ben nog volop aan het experimenteren. We gaan in de richting van A/B-testing, iets wat onder de marketingboys and -girls als muziek in de oren moet klinken. Doel is een landingspagina met daarop een heuse betaalknop, zodat jullie, lieve lezers, een kleine fooi mogen geven aan de scribent die al dertig jaar uw leven iets groener kleurt. In ruil daarvoor krijgen jullie een PDF bestand met daarop tientallen pagina’s onuitgegeven content (content?). De titel zal zijn: ‘The Secret of Sales‘, en het leert u alles over verkopen. Ook nog. Noem het een debuut, maar dan zonder printversie. Ik hoop dat jullie een beetje nieuwsgierig zijn. Het is 23:23 en wat mij betreft is deze blog af.

Vlot verder lezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s